Porcika

Cím: 6800 Hódmezővásárhely Nagy Sándor utca 11 Mobil: +36 20 433 0591 Telefon: +36 62 639 180  E-mail: [email protected]

Ultrahang kezelés

Hogyan fejti ki a hatását?

Az ultrahang kezelés során, az ultrahang útjában lévő sejtek rezgésbe jönnek, ezáltal felmelegednek. Az ultrahang által felmelegített területen csökken a fájdalom, ellazulnak az izmok és javul a vérellátás.

Segítségével hatékonyan juttatható gyógyszer a bőrön keresztül a szövetekhez, melynek eredményeként tágulnak az erek, fokozódik a vérkeringés. Ezen hatása miatt, nem csak a mozgás-szervrendszert érintő betegségek esetén alkalmazható, hanem kozmetológiai kezelések esetében is látványos eredmény érhető el.

 A kezelés rendkívül hatékony fájdalmas izomcsomók feloldására, továbbá évente egy kúrával (10 alkalom) lassíthatók az izületi kopások is.

Mikor alkalmazható?

Az ultrahang kezelés alkalmazható a gerinc-, és/vagy a nagyizületek kopásos megbetegedéseiben, illetve gyulladásos kórképekben.

Hatására csökken a fájdalom, izomlazító hatással rendelkezik. Kisebb , egyenetlen felületen is alkalmazható víz alatti ultrahang formában.

Zónánként más-más a kezelési idővel dolgozunk: Vállövezeti zóna: 6-8 perc Háti zóna 12 perc
Csípő zóna: 9 perc

Orvosaink

Érdeklődés:

06/62/ 639-180 -as telefonszámon, vagy a [email protected] email címen!