Porcika

Cím: 6800 Hódmezővásárhely Nagy Sándor utca 11 Mobil: +36 20 433 0591 Telefon: +36 62 639 180  E-mail: [email protected]

Bemutatkozik a Porcika:

A Porcika Klinika Hódmezővásárhely belvárosában, könnyen megközelíthető, nyugodt környezetben, a Nagy Sándor utca 11 szám alatt várja Önt. Az udvaron ingyenes parkolót építettünk, az épület belsejét modern, barátságos stílusban alakítottuk ki. A betegeink akadálymentesen juthatnak be az elegáns betegváróba és az életen belül is akadálymentesen közlekedhetnek.

 Az  épület felújítása során igyekeztünk megőrizni a ház polgári jellegét és mindemellett eleget tenni a mai kor követelményeinek. Hiszünk abban, hogy a természettel harmóniában élve őrizhetjük meg leginkább az egészségünket, ezért megújuló energiaforrásokat alkalmaztunk a létesítmény üzemeltetésére. Ezt a szemléletet tükrözi a Porcika Klinika fölé magasodó, több mint száz éves öreg tölgy.

A rendelésekre személyes, telefonos és on-line bejelentkezést is biztosítunk.

Az itt dolgozó orvosok, szakdolgozók elkötelezettek hivatásuk iránt, magas színvonalú szakmai tudásuk mellett empátiával, figyelemmel gondoskodnak a páciensekről.

A Porcika Klinika egy olyan intézmény, ahol a szakemberek maximális megértéssel fordulnak a betegek felé, Ön választ kaphat kérdéseire, biztonságban érezheti magát.

Kényelmes, igényes, otthonos rendelőt alakítottunk ki, hogy Ön mindenkor kellemesen, jól érezze magát nálunk és elégedetten távozzon.

Három rendelőben szakorvosaink több szakterületen biztosítanak Önnek magas szintű ellátást. Az Ön teljes gyógyulása érdekében  a szakorvosi ellátás mellett kialakítottunk egy  fiziko- és mozgástherápia központot, gyógytornász , masszőr és fiziotherapeuta bevonásával. Elsődleges szempontunk a páciensek igényeinek a lehető legmagasabb szinten történő kielégítése.

Az egészség az egyik legfontosabb kincs az életben, közös érdekünk, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy Ön megőrizze, visszaszerezze egészségét  és gyógyultan, elégedetten távozzon a Porcika Klinikáról.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Célunk

Rég óta álmodtunk egy olyan igényes helyről, ahol egy magasan képzett csapat a legjobb egészségügyi ellátást nyújtja a gyógyulni vágyóknak. 2021-ben az álom valóra vált, felépült a Porcika Klinika.

               A mozgásszervi és reumatológiai problémák népbetegségnek számítanak a mai, modern társadalomban, ezért kezdetben, főként mozgásszervi betegségekkel foglalkozó szakellátásokat indítunk az intézményben, de ezek mellett belgyógyászati, üzemorvosi, traumatológiai és ortopédiai rendelések is elérhetők. Igyekeztünk a reumatológiai és mozgásszervi betegségek konzervatív terápiájának teljes spektrumát elérhetővé tenni egy helyen. Az orvosi ellátás mellett gyógytorna, masszázs, elektroterápia és gyógyszer mentes kineziotape kezelést is biztosítunk a pácienseknek. A szakrendelések számát folyamatosan bővítjük.

A célunk, hogy hosszú várakozási idő és zsúfoltság nélkül, a lehető leghamarabb, a legmagasabb szintű szakellátást biztosítsunk betegeinknek egy kellemes, elegáns rendelőben. Ön a Porcika Klinikán stresszmentes, nyugodt környezetben, akár több ellátást is igénybe vehet. Szakembereink megértő figyelemmel és gondoskodással fordulnak a páciensek felé, ők azért dolgoznak, hogy ön megelégedetten, gyógyultan távozzon az intézményből.

Érdeklődés:

06/62/ 639-180 -as telefonszámon, vagy a [email protected] email címen!