Porcika

Cím: 6800 Hódmezővásárhely Nagy Sándor utca 11 Mobil: +36 20 433 0591 Telefon: +36 62 639 180  E-mail: [email protected]

Cellulit kezelés

Mi a cellulit kezelés?

A narancsbőr vagy más néven cellulit (latinul: adiposis edematosa) egy főként a nőkre jellemző lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőrt és annak felszínét. Ez az elváltozás a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönöz a szöveteknek, ezért nevezik a köznyelvben narancsbőrnek. A narancsbőr (cellulit) nagyon gyakori probléma, mellyel sokan már fiatalon szembesülnek. A kötőszövet gyengeségére való genetikai hajlam, a kevés folyadékfogyasztás, kevés mozgás és a helytelen táplálkozás mind szerepet játszanak kialakulásában.

A rossz szokások megváltoztatása elengedhetetlen része a hatékony alakformálásnak, hiszen tartós és hatékony változást a professzionális kezelések mellett csak akkor érünk el, ha azt életmódbeli változás is kíséri.

Főbb hajlamosító tényezők:

Mikor alkalmazzuk a cellulit masszázst/kezelést?

A cellulit súlyosságának klinikai osztályozására legelterjedtebben a Nürnberger-Müller skálát használják, mely 4 súlyossági fokot különböztet meg.

A Nürnberger-Müller-féle cellulit súlyossági skála

Fokozat Szemmel láttható állva Szemmel látható fekve a bőr összenyomására megjelenik/súlyosbodik
0.
nem
nem
nem
1.
nem
nem
igen
2.
igen
nem
igen
3.
igen
igen
igen

Kezelés menete, ideje:

  1. 20 perces nyirokdrenázzsal kezdjük. Miért is fontos elsőként elvégezni ezt a masszázstechnikát? A lerakódott zsírcsomók széttörése után így vezetjük ki a szervezetből a káros anyagokat, ami vizelet által távozik.
  1. a nyirokdrenázst követően, különböző professzionális olajokkal, krémekkel történik egy 20-30 perces cellulitot széttörő masszázstechnika
  1. 10-15 percig a masszázs után vagy vele egy időbe felváltva gumiköpölyöző kezelést is alkalmazunk (csúsztató köpölytechnika)
  2. a professzionális krémek hatékonyságát egy 20 perces ultrahangos kezeléssel is segítjük. A krémek hatóanyagait levisszük egészen a kötőszövetek közé, ezzel gyors és látványos változást érünk el.
  1. végezetül egy 15 perces szelektív ingeráram kezeléssel feszesítjük az izmokat

Masszőreink

Érdeklődés:

06/62/ 639-180 -as telefonszámon, vagy a [email protected] email címen!