Porcika

Cím: 6800 Hódmezővásárhely Nagy Sándor utca 11 Mobil: +36 20 433 0591 Telefon: +36 62 639 180  E-mail: [email protected]

Sport masszázs

Mi a sportmasszázs?

A sportmasszázs kezeléseknél ötvözzük a svédmasszázst és a gyógymasszázst, a  sportmasszázs fogásainak alkalmazásával. A rendszeres masszázzsal növelhető a szervezet terhelhetősége és csökkenthető a regenerálódási idő. A sportmasszázs fontos szerepet játszik minden sportoló életében, függetlenül attól, hogy sérült-e vagy sem. Elengedhetetlen a bizonyos sérülések kezelésében, illetve a jövőbeni sérülések elkerülésében. A masszázsnak számos fizikai, fiziológiai és pszichikai előnye van. A masszázs hatására a fokozott vérkeringés gyorsabban elszállítja a felhalmozódott anyagcsere termékeket, mint például a tejsavat és javítja az izmok és egyéb szövetek oxigén ellátottságát. A sportmasszázs a nyirokrendszerre kifejtett hatásánál fogva, a nagy terhelésből adódó ödéma, folyadékgyülemek elvezetését is elősegíti.

Mikor alkalmazzuk a sportmasszázst?

Mikor van ellenjavalat?

Gyógyszeres terápiák

Injekciók

Fizikoterápia

Massage

Gyógytorna – mozgásterápia

Műtét

Mennyi a sportmasszázsnak az időtartalma?

Sportolók esetében a masszázs alkalmazható edzés közben, rövidtávú teljesítmény növelésére, verseny előtt 15-20 perccel bemelegítő célzattal, két versenyszám között helyreállító masszázsként, felkészülési időszakban regenerációs célra, valamit sérülések megelőzésére is.

Masszőreink

Érdeklődés:

06/62/ 639-180 -as telefonszámon, vagy a [email protected] email címen!