Porcika

Cím: 6800 Hódmezővásárhely Nagy Sándor utca 11 Mobil: +36 20 433 0591 Telefon: +36 62 639 180  E-mail: [email protected]

Psichiátrián dolgozó orvosaink

Dr. Pál Györgyi

Pszichiáter szakorvos

Bemutatkozás:

1982-ben diplomáztam a Pécsi Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán. Győrben a megyei kórház pszichiátria osztályán voltam pályakezdő, majd 1986-tól Budapesten, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam és itt szakvizsgáztam pszichiátriából 1987-ben. 2007-től a szentesi Dr Bugyi István Kórház pszichiátria osztályán, majd 12 éve Pszichiátria szakrendelésén dolgoztam.

Terápiás szemléletem és életszemléletem alapja egy pozitív emberkép.

Azt jelenti, bízom abban, hogy minden emberben élnek azok az építő készségek és energiák, amelyek képessé teszik, hogy a tüneteivel, problémáival megbirkózzon. A problémák így átfogalmazhatók feladattá, a tünetek pedig emberi történetté, mély élményekké. A tünetekről átkerül a fókusz az ember egészére, ami magában foglalja a negatív tapasztalatot és az egészséges, pozitív tapasztalatokat is, az ép részünket, ami kiderül, amint szóhoz jut, hogy sokkal nagyobb, mint képzeljük. A gyógyító kapcsolat megszólítja ezt a részünket, innen elindulva lehet felépülni. Úgy fogalmaznám meg, hogy nem csak azt gyászoljuk, ami elveszett, hanem rátalálunk és értékeljük mindazt, ami megmaradt, amivel tovább lehet élni és fejlődni. A támogató terápiában a teljes elfogadás, empathia és őszinteség kapcsolati terében ezt a folyamatot segítem, kísérem a pácienst az úton, amelyen magára talál. Ebben a szellemben várom szeretettel Önöket a magánrendelésemen.

Bízom benne, hogy a nehézségeiken túljutva kiegyensúlyozottabban mennek tovább a közösen megtett útszakaszt követően a saját útjukon. Minden jót kívánok ehhez.

Kik fordulhatnak hozzám?

18.évüket betöltött felnőttek vehetik igénybe a szolgáltatást.

Azokkal a problémákkal lehet hozzám fordulni, amelyekkel bármely pszichiáterhez.

A teljesség igénye nélkül:

  • elsősorban szorongásos, hangulat zavarok, alvászavarok, fóbiák
  • különböző veszteségeket követő gyász (pl.kapcsolat, munkahely, szeretett személy elvesztése, presztizs veszteség….)
  • kapcsolati nehézségek
  • életkori és egyéb életfordulókkal kapcsolatos elbizonytalanodás ( lakóhely, munkahely váltás, vizsga, életközepi válság, öregedés, nyugdíjazás….)
  • olyan élethelyzetek, amiket nehéz elfogadni, mégis tartósan vagy átmenetileg vele kell élni pl. megrokkanás, chrónikus betegség, chrónikus gyógyszerszedés ,beteg a családban…
  • idős, demens embert, súlyos beteget ,haldoklót vagy fogyatékkal élőket gondozó családtagok támogatása

betegedukáció: a betegség természetének, tüneteinek, azok páciens általi kontrolljának átbeszélése konzultáció chronikus pszichiátriai betegségben szenvedők családtagjai számára

Távkonzultáció

Lehetőség van távkonzultációra telefonon vagy videó hívásban, elsősorban azok számára, akik messze laknak vagy külföldön élnek, egyéb akadályoztatás miatt nem tudnak megjelenni személyesen.

Árak

az árak elsősorban az időkeretre vonatkoznak

I.jelentkezés 50 perc: 20 000 ft itt nincs kisebb időtáv, mert első alkalommal legalább ennyi időre szükség van ahhoz, hogy a legfontosabb kérdésekre sor kerüljön

Támogató terápia 50 perc: 20 000 Ft

Támogató terápia 30 perc: 15 000 Ft

Kontroll vizsgálat 20 perc: 13 000 Ft

Betegedukáció 20 perc: 13 000 Ft

Szakorvosi javaslat: 15 000 Ft

Szakorvosi vélemény: 20 000 Ft

Receptírás: 1 hónapra: 5 000 Ft

Az árváltozás jogát fenntartom.

A távkonzultáció árai megegyeznek a személyes találkozások díjaival.

Kivételes és indokolt esetekben az anyagi helyzetükre tekintettel tudok lenni, tehát az árak ritkán alacsonyabbak is lehetnek.

Minden találkozást, tehát a személyes és a távkonzultációs találkozást is, legkésőbb 48 órával a megbeszélt időpont előtt kell lemondani, ha nem tudnak eljönni, mert ennyi idő minimum szükséges, hogy a felszabadult időre más jelentkezhessen be.

Természetesen történhet teljesen váratlan respektálható esemény, ezt mindig személyesen beszéljük meg a fentebb megadott telefonszámon. Amennyiben a megbeszélt időpont előtt 48 órával nem történik meg a lemondás, és az alkalmon nem jelennek meg, a legközelebbi alkalommal az elmaradt találkozás árának 50%-a kerül kiszámlázásra a szokásos díjon felül.

A rendelés természetéből adódóan az időpontokban kisebb csúszások előfordulhatnak

Megértésüket köszönöm

Elérhetőségeim

Bejelentkezés

Kizárólag előjegyzés alapján lehet igénybe venni a szolgáltatást.

 

Elérhetőségek:

Telefonszám: 06 70 6125393

[email protected]

Rendelési idő

Minden kedden 14-18 óra

Helye:

Hódmezővásárhely, Nagy S. u. 11. PORCIKA KLINIKA

További munkatársaink:

Érdeklődés:

06/62/ 639-180 -as telefonszámon, vagy a [email protected] email címen!