Porcika

Cím: 6800 Hódmezővásárhely Nagy Sándor utca 11 Mobil: +36 20 433 0591 Telefon: +36 62 639 180  E-mail: [email protected]

Labor diagnosztika

A Porcika Klinikán labor diagnosztikára van lehetőség. A vérvétel és mintakezelés itt történik, Berek Judit diplomás ápoló közreműködésével.

A laboratóriumi minta feldolgozása Budapesten a Synlab  laboratóriumában történik. A mintákat a SYNLAB futárszolgálata szállítja Budapestre.

Az eredmények kiadása általában egy munkanapot vesz igénybe. Abban az esetben vesz több napot igénybe , ha a mintakezelés ideje több nap.

Az eredmények kiadása elektronikus úton történik. A Synlab a Porcika Klinikának jelszóval védve  küldi meg. Az eredmények az elektronikus felhőben megtalálhatók, így minden kedves páciens a saját ügyfélkapuján keresztül tájékozódhat azokról.

A vizsgálatok ára:

A vizsgálatok ára a labor által meghatározott árlista alapján történik. A részletes árlista a www.synlab.hu honlapon megtekinthető.

A vérvétel és a mintakezelés ára egységesen 3500 ft/vérvétel.

További vérvizsgálati lehetőségek:

  • Magán laborvizsgálatok esetében lehetőség van arra , hogy a páciensnek egyrészt az orvos által meghatározott vizsgálatok kerüljenek elvégzésre ,ebben az esetben az orvos által meghatározott vizsgálatok kerülnek kiszámlázásra a páciensnek.

    Arra is van lehetőség hogy  a páciens által meghatározott vizsgálatok kerüljenek meghatározásra. Ebben az esetben szívesen adunk tanácsot a vérvétel előtt arra vonatkozóan , hogy milyen vizsgálatokat célszerű kérni ahhoz , hogy a páciens ténylegesen ahhoz az információhoz jusson amire kíváncsi. A rengeteg vizsgálat között egy laikusnak nagyon nehéz sokszor tájékozódni,  ezért készítettünk néhány vérvételi csomagot. Természetesen egyszerre több csomag is igénybe vehető, vagy egyéb vizsgálatokkal is kiegészíthető.

A vérvételek időpontja alkalmazkodik a mintakezeléshez ( pl. 4 órán belüli szállítás) és természetesen ahhoz , hogy a páciens mikor tud vérvételen megjelenni.

Vérvételi időpontegyeztetés, elvégzendő vizsgálatok egyeztetése Berek Judithnál lehetséges.

Berek Judith elérhetősége: tel.:+36302068917, email.:[email protected].

Az érdeklődő információt kaphat a 06/62639-180-as telefonszámon, illetve a [email protected] email címen egyaránt.

Szakápolónk:

Érdeklődés:

06/62/ 639-180 -as telefonszámon, vagy a [email protected] email címen!