Porcika

Vérvételi pont , labor diagnosztika

A Porcika Klinika vérvételi pontot szeretne működtetni.A vérvétel engedély szerint a Porcika Klinikában történik ,6800 Hódmezővásárhely, Nagy S.u. 11. szám alatt. A vérvételre Működési Engedéllyel a Vásárhelyi Sárkányfű Kft. rendelkezik.(1011. Bp., Hunyadi János út 11. adószám:14076332-2-41)

A vért veszi Berek Judit diplomás ápoló , intenzív szakápoló.

A minták kezelése a labor által meghatározott protokoll szerint történik. A mintakezelési szabályzatra kitrénelt személyek Dr. Balázs Éva és Berek Judit.

A mintákat a SYNLAB saját futár szolgálata szállítja Budapestre a SYNLAB laboratóriumába.

Eredmény kiadása általában 1 munkanap. Az eredmények kiadásának ideje abban az esetben több , ha a minta kezelésének ideje több napot vesz igénybe( pl. tenyésztés).

Eredmények SYNLAB által történő kiadása a Porcika Klinika számára történik elektronikus úton. A Porcika Klinika biztosítja a paciensek irányába a leletek kiadását elektronikus illetve papír alapon természetesen az adatvédelmi szabályok szigorú betartása mellett.

A vizsgálatok ára:

A vizsgálatok széles palettán mozognak, tájékoztatóként egy vizsgálatkérő lap kerül csatolásra.

A vizsgálatok ára a labor által meghatározott árlista szerint történik.A vérvétel, mintakezelés ára egységesen 3500 ft/vérvétel.

További vérvizsgálati lehetőségek:

  • Magán laborvizsgálatok esetében lehetőség van arra , hogy a páciensnek egyrészt az orvos által meghatározott vizsgálatok kerüljenek elvégzésre ,ebben az esetben az orvos által meghatározott vizsgálatok kerülnek kiszámlázásra a páciensnek.

    Arra is van lehetőség hogy  a páciens által meghatározott vizsgálatok kerüljenek meghatározásra. Ebben az esetben szívesen adunk tanácsot a vérvétel előtt arra vonatkozóan , hogy milyen vizsgálatokat célszerű kérni ahhoz , hogy a páciens ténylegesen ahhoz az információhoz jusson amire kíváncsi. A rengeteg vizsgálat között egy laikusnak nagyon nehéz sokszor tájékozódni,  ezért készítettünk néhány vérvételi csomagot. Természetesen egyszerre több csomag is igénybe vehető, vagy egyéb vizsgálatokkal is kiegészíthető.

A vérvételek időpontja alkalmazkodik a mintakezeléshez ( pl. 4 órán belüli szállítás) és természetesen ahhoz , hogy a páciens mikor tud vérvételen megjelenni.

Vérvételi időpontegyeztetés, elvégzendő vizsgálatok egyeztetése Berek Judithnál lehetséges.

Berek Judith elérhetősége: tel.:+36302068917, email.:[email protected].

Az érdeklődő információt kaphat a 06/62639-180-as telefonszámon, illetve a [email protected] email címen egyaránt.

VÉRVÉTELI CSOMAGOK
1. NAGYLABOR
2. PAJZSMIRÍGY VIZSGÁLATOK
3. PROSZTATA TU. VIZSGÁLATOK
4. IMMUNOLÓGIA VIZSGÁLATOK
5. EGYÉNRE SZABOTT VIZSGÁLATOK

  • VÉRVÉTELI CSOMAGOK

Vizsgálat Ár
NAGYLABOR
(Tartalma:vérkép, vércukor, karbamid, kreatinin, GFR, húgysav,natrium,kálium, klorid, calcium, foszfor, magnézium, totál bilirubin, direkt bilirubin, gamma GT, alkalikus foszfatáz, SGPT,SGOT,LDH,CK,amiláz, vas, összfehérje,albumin, CRP,cholesterin, triglicerid, HDL-, LDL-choleszterin.)
5150 ft+3500 ft= 8650 ft
PAJZSMIRÍGY VIZSGÁLATOK
(Tartalma:T3,T4,TSH, anti TPO)
6800 ft+3500 ft=10300 ft
PROSZTATA TU.VIZSGÁLATOK
(Tartalma:total PSA, szabad PSA)
5320 ft+ 3500ft=8820 ft
IMMUNOLÓGIAI VIZSGÁLATOK
(Tartalma: reuma faktor, anti-CCP,antinukliális antitestek:dsDNS, anti-Jo1,anti Scl-70, anti-SM, anti Sm/RNP, anti-SSA,anti-SSB, antiU1-RNP 70 elleni antitest, RNP A, RNP C elleni antitest, Ro-52 elleni antitest, anti PM-Scl , anti centromer B, anti PCNA, nukleoszóma elleni antitest, hisztin elleni antitest, riboszómális P protein elleni antitest, AMA-M2.)
16970 ft+ 3500 ft=20470 ft
EGYÉNRE SZABOTT VIZSGÁLATOKAT
is összeállítunk amennyiben az igényfelmérés megtörtént. Az ár a vizsgálatok listaárát a vérvétel és a mintakezelési árat tartalmazza. Természetesen ha valaki több csomagot kíván igénybe venni, a vérvétel és mintakezelési ár egyszer kerül felszámolásra

Szakápolónk: